29. tammikuuta 2014

Alku

Kuva täältä.
Tästä se sitten alkaa. Olen jo pitkään miettinyt blogin aloittamista. Seuraanhan muiden blogeja melko aktiivisesti. En ole kuitenkaan oikein keksinyt, millaisen blogin haluaisin. Muiden blogeissa pidän eniten pohtivista kirjoituksista, ja usein päädynkin lukemaan tekstejä pohdintaa-tunnisteella, oli blogi sitten oikeastaan muoti-, lifestyle-, terveys-, meikki- tai mikä tahansa muu blogi. Todennäköisesti on muitakin, jotka lukevat mielellään pohdintoja ja mielipiteitä, joten miksen kirjoittaisi blogiin yksinkertaisesti mietteitäni ajankohtaisista, syvällisistä tai vähemmän syvällisistä asioista, viihteestä tai mitä nyt mielessäni milloinkin pyörii? Aika näyttää, millaisista aiheista tulee lopulta kirjoitettua, mutta en halua rajata sitä liikaa etukäteen.

Voin kuitenkin sanoa jo nyt, että täällä ei tule olemaan asukuvia. Minulla on joka päivä päällä farkut, t-paita ja perusneule. Olisin varmaan kahdessa viikossa esitellyt koko vaatekaappini sisällön. En myöskään shoppaile juurikaan, joten ostosten esittelyyn minulla riittäisi vain ruokaostoksia. Vaikka mistä sitä tietää, jos jotakuta kiinnostaa, että ostin maitoa, kaurahiutaleita ja banaaneja... Valokuvat jäävät myös todennäköisesti aika vähäisiksi, koska valokuvaus ei yksinkertaisesti kiinnosta minua. Jos siis etsit lifestyle-blogia, jossa on paljon järkkärillä otettuja kuvia, asukuvia, ostoskuvia jne., olet ihan väärässä paikassa, miten sitten ikinä eksyitkään tänne. Järkkäriä minulla ei edes ole.

Haluan ainakin toistaiseksi pitää blogia anonyyminä. Sen verran voin kertoa, että olen nainen, yli 25-, mutta alle 30-vuotias, ja asun poikaystäväni kanssa.

Saa nähdä, eksyykö tänne kukaan. Jos ei, niin sitten huutelen täällä yksikseni tyhjyyteen. Jos kyllä, niin tervetuloa! Kommentoikaa ihmeessä, jos tulee jotain mieleen.

2 kommenttia:

  1. Hei vaan Anonyymi kollega! Jään lueskelemaan ja seuraamaan, mitä tänne keksit :) Alku lähtenyt ainakin hyvin käyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen käynyt kurkkimassa sinun blogiasi jo pariinkin otteeseen. :)

      Poista